Three Days in Osaka, the kitchen of Japan Print This Page

Day1

9:00 Depart Hotel
30 minutes by bus
9:30-11:00
(1)Instant Ramen Museum
Tour and Experience (You can take your masterpiece work home)
40 minutes by bus
11:40-13:30
(2)Ganko Hiranogoyashiki,

which was built by a business tycoon in the early Edo period, and now the house is used as a Kaiseki, Japanese and other kinds of restaurants.

Lunch Sushi Making Experience

30 minutes by bus
14:00-17:30
(3)Universal Studios Japan (Free time)
30 minutes by bus
18:00-20:00
(4)Dinner : La Fete Hiramatsu
Enjoy a French dinner with the scenery from the 37th floor of a 200-meter-high building that was completed on November 7, 2012.

Back to top

Day2

8:30 Depart Hotel
30 minutes by bus
9:00-11:00

©Osaka Convention & Tourism Bureau/©JNTO

(1)Osaka Castle
Tour Nishinomaru Gardens and Osaka Castle
11:00-11:20 River cruise from Osaka Castle to Yodoyabashi
3 minutes by subway (from Yodoyabashi to Shinsabashi)
12:00-14:00
(2)Lunch & Stroll in Minami Area(Kuromon Market、Dotonbori)
Enjoy Osaka's local specialty of your choice such as Kushi-Katsu (skewered cutlet), Kansai Udon and Okonomiyaki.
30 minutes by bus
14:30-17:15

©Osaka Convention & Tourism Bureau

(3)Osaka Kaiyukan Aquarium(Reopens on March 13, this year)
45 minutes by bus
18:00-20:00
(4)Dinner : Taiko-en restaurant
Dinner at Taiko-en (stroll in the Japanese garden, then have a dinner of a Kaiseki meal or a Western/ European meal)

Back to top

Day3

9:30 Depart Hotel
60 minutes by bus
10:30-11:30
(1)Nada Sake Brewery
Visit Sake Brewery in Nada district in Kobe (Hakutsuru sake brewery etc.)
30 minutes by bus
12:00-14:00
(2)Lunch Cruise Concerto
Chartered Lunch Cruise
30 minutes by bus
14:30 -16:30
(3)Have a stroll in the Down Town Area (Kobe Chinatown, Sannomiya Shopping Arcade)
Go for a stroll in China Town and Sannomiya
60 minutes by bus
17:30 Return to Osaka

Back to top